top of page

Woonaccessoires Rotterdam

Zoek je woonaccessoires in Rotterdam die je woonkamer een authentieke sfeer kunnen geven? Dan moet je bij Gijs on World zijn. Onze woonaccessoires zijn handgemaakt en afkomstig uit plekken over de hele wereld, van Senegal tot Thailand. Kijk gerust rond in ons assortiment als je nieuwsgierig bent.

Woonaccessoires Rotterdam

Wat zijn woonaccessoires

Woonaccessoires zijn accessoires waarmee je je woonkamer kunt aankleden. Deze kunnen zowel decoratief of functioneel zijn. Bij ons vind je diverse woonaccessoires, maar niet zoals je die overal zou tegenkomen. De voorgaande omschrijving doet ons assortiment dan ook tekort. Onze woonaccessoires hebben immers stuk voor stuk hun eigen verhaal. Dat komt omdat ze over de hele wereld met de hand worden gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld manden die door vrouwen in Senegal met de hand worden gevlochten. Daarnaast bieden we verschillende andere handgemaakte woonaccessoires aan, van tafellampen tot krukjes. Kortom, als je op zoek bent naar woonaccessoires in Rotterdam met een verhaal, zit je hier goed.

Woonaccessoires voor op tafel

In ons assortiment aan woonaccessoires in Rotterdam is er voor ieder wat wils, als je tenminste houdt van authentieke producten met een natuurlijk karakter. We hebben om te beginnen verschillende woonaccessoires voor op tafel. Deze bestaan uit natuurlijke materialen uit het land van herkomst. Denk bijvoorbeeld aan onze kandelaars van teakhout, die afkomstig zijn uit Indonesië. Of wat dacht je van een unieke serveerplank? We hebben onder meer serveerplanken gemaakt van marmer, teakhout en mangohout. Wat voor soort accessoire je ook kiest, je geeft je huiskamer hiermee ongetwijfeld een uniek karakter. De natuurlijke materialen zorgen voor een warme sfeer.

Woonaccessoires voor buiten

We hebben niet alleen woonaccessoires in Rotterdam die passen in je huiskamer, maar ook producten die leuk zijn voor buiten. Stel dat je bijvoorbeeld met mooi weer van je tuin wilt genieten. In dat geval kun je bij ons terecht voor een mooie hangmat of hangstoel. Dit is de ideale manier om te ontspannen. Tegelijkertijd voeg je een stijlvol element toe aan je tuin. Als je je tuin wilt sieren met authentieke woonaccessoires kunnen we je ook helpen aan een poef of kleed speciaal voor buiten. Onze krukken uit Thailand gemaakt van acaciahout zijn ook echt een aanrader voor in je tuin. Deze passen overigens ook prima in je woonkamer of slaapkamer

Woonaccessoires Rotterdam

Woonaccessoires groot

Als je naar passende authentieke woonaccessoires in Rotterdam zoekt, helpen we je graag. Naast kleine woonaccessoires bieden we ook woonaccessoires in groot formaat aan. Si Khaw is daar een goed voorbeeld van. Dit is een houten olifantenkop die je aan de muur kunt hangen. Je kunt ook kiezen voor een monkey ladder. Deze worden in Thailand gemaakt van lianen uit het regenwoud. Het is wel duidelijk dat er bij ons voldoende keuze is. Als je daar hulp bij nodig hebt, staan we voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je een woonaccessoire krijgt dat aan je wensen voldoet en mooi aansluit bij je interieur.

Authentieke woonaccessoires in Rotterdam

Wil je een authentiek element toevoegen aan je interieur? Bekijk dan ons assortiment aan handgemaakte lampen, krukjes en andere woonaccessoires in Rotterdam. De accessoires van Gijs on World zijn allemaal uniek. Je kunt onze producten online bekijken en laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om ze op verzoek in het echt te bekijken. Neem gerust contact met ons op. We leggen je dan graag uit wat de mogelijkheden zijn en geven antwoord op al je vragen.

Contact
Gijs On World
06 - 17 49 42 40
Woodz Interiors
06 - 17 49 42 40
CB7C1400-FD77-4930-BAD9-F545AF7A6EC6_1_201_a.heic
bottom of page