top of page

Lampen

Zoek je naar authentieke lampen? Bij Gijs on World ben je aan het goede adres. Hier vind je een ruim assortiment aan handgemaakte producten. Of je nu een sfeervolle wandlamp wilt bestellen, een robuuste bijzettafel of een decoratief accessoire voor aan de muur, het aanbod is divers. Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, kijk dan even rustig rond in ons online assortiment of neem contact met ons op.

Lampen

DIY rotan lamp

Steeds vaker maken mensen zelf lampenkappen. Zo kun je bijvoorbeeld een DIY rotan lamp maken. Hoewel dit een leuke manier is om je woonkamer een authentieke sfeer te geven, hebben wij wellicht een beter alternatief. Wij bieden namelijk diverse handgemaakte lampen aan. Mensen over de hele wereld - van Bali tot Marokko - hebben hier veel liefde in gestoken. Dit is weliswaar iets heel anders dan wanneer je zelf aan de slag gaat, maar je draagt wel bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de mensen die de producten maken. Het zijn tenslotte erkende fair trade producten. Je helpt mensen aan een eerlijk salaris én zorgt voor een stijlvol interieur.

Handgemaakte woonaccessoires

Alles uit ons assortiment aan woonaccessoires in Rotterdam heeft een eigen verhaal. Dat komt onder meer tot uiting in de materialen die worden gebruikt. Er wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van natuurlijke materialen uit het land waarin ze worden gemaakt, onder meer rotam. Rotan is een materiaal dat afkomstig is van de rotanpalm. Deze palm groeit in tropische regenwouden. Rotan geeft onze lampen een warme, authentieke uitstraling. Je haalt als het ware de sfeer van de tropen in je eigen huis. Het is ideaal om een lamp gemaakt van rotan te combineren met een van onze andere producten uit ons assortiment, zoals een robuuste houten kruk of een houten serveerplank.

Seagress lamp

Naast rotan bieden we ook lampen aan van zeegras. De natuurlijke uitstraling van zeegras in combinatie met de mooie weefpatronen maakt onze hanglampen van zeegras een unieke toevoeging aan je interieur. Of je de lamp nu boven de eettafel hangt, in je woonkamer of op je overdekte terras in de tuin, je zorgt ongetwijfeld voor een authentieke sfeer. We hebben ook manden gemaakt van zeegras. Deze kunnen wederom op verschillende manieren worden toegepast. Je kunt er onder meer tijdschriften in opbergen, speelgoed in opbergen of gewoon in je woonkamer neerzetten ter verfraaiing. 

Lampen

Lamp boho style

We hebben lampen die passen bij uiteenlopende interieurstijlen. Als je je woonkamer bijvoorbeeld wilt inrichten in boho-stijl, is er bij ons genoeg keuze. Deze stijl leent zich perfect voor het maken van originele combinaties. Mocht je hier advies over willen krijgen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij geven je interieuradvies op maat. Je kunt op afspraak langskomen, maar het is ook mogelijk om advies te krijgen via een videogesprek. We laten je dan kennismaken met onze collectie en bekijken op basis van jouw wensen wat een goede keuze is. Laat je inspireren door de vele kleuren, patronen en natuurlijke materialen.

Bekijk onze lampen

Wil je je woonruimte graag een authentieke uitstraling geven? Dan raden we je aan om onze collectie aan lampen te bekijken. Bij Gijs on World kun je terecht voor handgemaakte woonaccessoires met een verhaal. Als je benieuwd bent naar wat we voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt gemakkelijk online het assortiment bekijken en een bestelling plaatsen, maar je bent ook op afspraak welkom in onze winkel.

Contact
Gijs On World
06 - 17 49 42 40
Woodz Interiors
06 - 17 49 42 40
CB7C1400-FD77-4930-BAD9-F545AF7A6EC6_1_201_a.heic
bottom of page