top of page

Interieur winkel Rotterdam

Zoek jij een interieur winkel in Rotterdam waar je sfeervolle meubels kunt aanschaffen? Kom dan langs onze gezellige interieurwinkel aan de Hoogstraat 95A, in de sfeervolle wijk Hoogkwartier. Hier is Gijs on World samen met Woodz in één pand gevestigd. In onze winkel ben je verzekerd van een uitstekende service. Bovendien hebben we ontzettend veel leuke accessoires en meubelstukken van over heel de wereld. In ons assortiment vind je onder meer hardhouten wijnrekken, krukjes, kapstokken, spiegels en nog veel meer woonaccessoires. Maar ook voor grote meubels zoals eettafels, ben je bij ons aan het juiste adres.

Interieur winkel rotterdam

De interieur winkel in Rotterdam voor handgemaakte items

Ben jij op zoek naar prachtige handgemaakte items voor in je interieur? Bij Gijs on World hebben we ons gespecialiseerd in leuke items van over de hele wereld. De woonaccessoires uit ons assortiment zijn van duurzame materialen gemaakt en hebben een natuurlijke uitstraling. Wil jij graag een natuurlijk interieur? Dan raden we je aan om langs onze interieurwinkel te komen!

Bij Gijs on World verzamelen we de leukste woonaccessoires van over de hele wereld. Daardoor hebben alle items een zeer authentieke uitstraling. Je vindt de woonaccessoires niet terug in een doorsnee woonwinkel. Ben je zelf ook een groot liefhebber van reizen? Dan is de kans groot dat een van onze accessoires jou aan je favoriete reisbestemming herinnert!
 

Creëer een interieur dat jouw persoonlijkheid weergeeft

Met behulp van de accessoires uit onze interieur winkel in Rotterdam slaag je erin om een interieur te realiseren dat jouw persoonlijkheid weergeeft! De meubels en accessoires uit onze winkel hebben namelijk veel karakter. Omdat we items van over de hele wereld aanbieden, kent ons assortiment ontzettend veel variatie. Daardoor vind je vast en zeker een item dat volledig op jouw wensen aansluit. Met behulp van ons assortiment ben je in staat om je interieur nóg sfeervoller te maken en meer karakter te geven. Gijs on World laat jouw interieur stralen door andere culturen in huis te brengen!


Je bent van harte welkom in onze interieur winkel in Rotterdam

Ben jij op zoek naar leuke accessoires en meubelstukken om jouw interieur compleet mee te maken? Je bent van harte welkom in onze interieur winkel in Rotterdam. Wij hebben niet alleen een passie voor woonitems van over de hele wereld, maar hechten ook veel waarde aan onze klantenservice. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden of om je van persoonlijk advies te voorzien. Mogen we jou binnenkort ook in onze winkel verwelkomen?

Contact
Gijs On World
06 - 17 49 42 40
Woodz Interiors
06 - 17 49 42 40
CB7C1400-FD77-4930-BAD9-F545AF7A6EC6_1_201_a.heic
bottom of page