top of page

Woodz Interiors Rotterdam

Woodz Interiors in Rotterdam is een winkel met authentieke houten meubels uit Thailand. Onze winkel is gevestigd aan de Hoogstraat 95A. Hier maken we de meubels op maat, zodat ze volledig aan de wensen van onze klanten voldoen. We zijn onder meer gespecialiseerd in houten boomstamtafels en meubels. De meubels worden snel aan huis bezorgd, omdat wij alles uit onze eigen voorraad halen. Ben jij op zoek naar een hardhouten boomstamtafel? Dan moet je bij Woodz Interiors in Rotterdam zijn! Naast tafels bieden we echter ook veel andere prachtige houten meubels aan.

19ED2100-6031-4388-85A4-4C570EEEE3AD.hei

Over Woodz Interiors in Rotterdam

Onze houten meubels zijn sfeervol, stevig en opvallend. Wil je jouw woning of bedrijfspand een warme sfeer geven, dan kunnen onze meubels je daarbij helpen. Bij Woodz Interiors in Rotterdam importeren we meubels uit Thailand, die we vervolgens naar wens kunnen aanpassen. Dat doen we zelf in onze winkel, net als dat we de meubels ook zelf verzendklaar maken. We leveren onze meubels aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Horecazaken, hotels en kantoren kunnen bij ons echte eyecatchers voor in het interieur bestellen.

 

Kom je graag langs Woodz Interiors in Rotterdam om het aanbod met eigen ogen te bekijken? Je vindt onze winkel in Hoogkwartier, een leuke hippe wijk in het centrum van de stad. Wij ontvangen je graag in de winkel, waar we je ook alles kunnen vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Waarom Woodz Interiors in Rotterdam?

Bij Woodz Interiors in Rotterdam hanteren we een persoonlijke werkwijze en helpen wij je graag om de leukste meubels te vinden. Ben jij op zoek naar meubels met een unieke uitstraling? Of reis je graag de wereld rond en wil je een meubelstuk dat jou aan je reis door Thailand herinnert? Dan raden we je zeker aan om ons assortiment eens goed door te nemen. Naast dat onze meubels uniek zijn, zijn ze ook van zeer hoge kwaliteit. Daardoor kun je nog een lange tijd van de meubels genieten.

Neem gerust contact op bij vragen

Heb je vragen over het aanbod van Woodz Interiors in Rotterdam? Neem dan gerust contact op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel, en kunnen we jouw vragen ook daar beantwoorden. Net als dat we je hier ook van deskundig advies kunnen voorzien. We helpen je graag om te bepalen welke meubels goed bij jouw interieur passen, zodat je alles uit je woning of bedrijfspand kunt halen!
 

Contact
Gijs On World
06 - 17 49 42 40
Woodz Interiors
06 - 17 49 42 40
CB7C1400-FD77-4930-BAD9-F545AF7A6EC6_1_201_a.heic
bottom of page