top of page
woodz14.jpeg

Woodz Interiors

Woodz Interiors is gespecialiseerd in handgemaakte en op maat gemaakte houten meubels, gemaakt van authentiek Thais hout. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een originele hardhouten boomstamtafel? Dan moet je bij ons zijn!

Voor zijn komst naar het Hoogkwartier woonde Marco, de vorige eigenaar van Woodz, in Thailand, om precies te zijn in de noordelijke stad Chiang Mai, zo’n 700 km ten noorden van Bangkok. Daar runde hij sinds 1989 een familiebedrijf in houten meubelen.

 

De afgelopen jaren verkocht Marco zijn handelswaar vanuit Thailand aan winkels, maar omstandigheden brachten hem terug naar Nederland.

In Nederland vallen de tafels in de smaak en ook voor houten wijnrekken, krukjes en accessoires kon je bij hem terecht. Bij specifieke wensen kan in Chiang Mai alles op maat worden gemaakt.

Volg Woodz Interiors op Facebook en Instagram voor meer inspiratie.

Vanaf januari 2023 heeft Mireille, eigenaar van Gijs on World, al eerder in Woodz te vinden met haar woonaccessoires, de mooie winkel overgenomen van Marco.

 

Peter, broer van Marco, en Mireille runnen de winkel met veel passie voor al het moois uit Thailand. Het bedrijf is overgenomen, zij zetten de in- en verkoop van authentieke accessoires en meubilair voort.

 

Peter werkt vanuit de winkel aan alle bestellingen, tafels en overig meubilair worden door hem voorbereid tot een prachtig eindproduct. Het schuren, behandelen en het volledig klaarmaken van de tafels gebeurt in de winkel.

 

Daarnaast voorzien Peter en Mireille je van een kundig een persoonlijk advies en denken zij mee in wat mogelijk is en wat past in jouw wensen.

gijs on world
persoonlijk advies voor jouw huis

Woodz staat voor authentieke houten meubels. Boomstamtafels voor binnen én buiten. Voor zowel de kleinere eetkamer als voor een ruime eethoek, bij Woodz is altijd jouw tafel (op maat) te vinden! Daarnaast hebben we salontafels op poten of zwenkwielen, stoere bar of statafels en heel veel krukken. En dat alles van Acaciahout. Een prachtige sterke en duurzame houtsoort.

 

Vanuit noord Thailand, via schepen komen de bestellingen naar Nederland. De meubels zijn ongeveer een maand onderweg en worden in de haven van Rotterdam afgeleverd.” Het hout wat Woodz Interiors verkoopt komt uit gecontroleerde bosbouw. Zo kun je met een gerust hart eten aan je nieuwe tafel van Woodz.

klein meubilair voor jouw natuurlijke interieur
houten woonaccessoires

Extra info

Onze tafels en klein meubilair zijn gemaakt van Acaciahout, een massieve hardhoutsoort. Kenmerkend is dat deze houtsoort een prachtige vlam heeft en mooie natuurlijke kleurschakeringen. De warme gloed, de robuuste en natuurlijke uitstraling maakt acaciahout zo geliefd.

 

De bladen zijn vaak erg dik, een gemiddeld tafelblad kent een dikte van 8 tot 10 cm. Acaciahout is erg sterk, bijzonder zwaar en duurzaam. Deze mooie tafels passen door hun verschillende kleuren en stoere look in elk interieur! 

 

Onderhoud

Acaciahout kun je het beste onderhouden met een lak of olie. Om de kleur van de tafel zo origineel en natuurlijk mogelijk te houden adviseren wij een kleurloze lak Hierdoor behoudt je meubelstuk haar warme uitstraling en gaat het oppervlak niet glanzen.

 

Bij Woodz Interiors verzorgen wij de behandeling die het hout nodig heeft. In overleg wordt gekozen voor een lak of een olie, beide zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo kan ook gekozen worden voor een speciale behandeling voor buitengebruik. Gegarandeerd jarenlang genieten van deze houtsoort en onze prachtige items.

Informatie winkel & contact

Woodz Interiors

Hoogstraat 95A

3011 PJ ROTTERDAM

Openingstijden winkel

Dinsdag tot en met zaterdag 10.00-17.00uur.

Op verzoek maken we ook een afspraak na 17.00uur.

Voor een persoonlijk advies, vrijblijvende prijsopgave, vragen naar mogelijkheden tav maatvoering en behandeling, neem telefonisch contact op of stuur ons een mail: mireille@gijsworld.com

Mobiele nr. Peter   06- 53 33 30 96

Mobiele nr. Mireille 06- 17 49 42 40

bottom of page