top of page

Unieke woonaccessoires

Ben jij op zoek naar een manier om je interieur een warme en unieke uitstraling te geven? Bekijk dan de unieke woonaccessoires van Woodz Interiors en Gijs on World. Wij zijn samen gevestigd in één pand aan de Hoogstraat 95A. Ons pand ligt in de sfeervolle wijk Hoogkwartier in het centrum van Rotterdam. Wat onze unieke woonaccessoires gemeen hebben? Ze hebben allemaal een eigen verhaal. De woonaccessoires zijn origineel en met de hand gemaakt van natuurlijke materialen.

HEWA_20210513074_GIJS in W.jpg

Unieke woonaccessoires afkomstig van verre bestemmingen

De unieke woonaccessoires in onze webshop en fysieke winkel zijn afkomstig van diverse bestemmingen. Zo hebben we accessoires uit landen als Thailand, India, Indonesië, Ethiopië, Portugal en Marokko. Omdat onze accessoires afkomstig zijn van verre bestemmingen, vind je ze niet terug in een doorsnee woonwinkel. Bovendien zijn de accessoires met de hand gemaakt, waardoor ieder accessoire uniek is. Zeker voor reisliefhebbers zijn onze woonaccessoires zeer interessant, aangezien ze je aan verre bestemmingen doen denken.

 

Ben jij op zoek naar accessoires die jou aan je favoriete vakantiebestemming doen denken? De kans is groot dat je ze in ons assortiment kunt vinden! Thailand, India en Indonesië zijn bijvoorbeeld zeer geliefd onder backpackers. In onze meubelstukken vind je natuurlijke materialen terug, die je als reiziger waarschijnlijk al snel met het land associeert.

Versier je huis met onze eyecatchers

Wil je jouw huis, tuin of terras versieren met echte eyecatchers? Dan zijn onze unieke woonaccessoires absoluut aan te raden! In onze bijzondere interieurwinkel stopt jouw zoektocht naar authentieke woonaccessoires. We hebben accessoires voor iedere ruimte in huis. Mist jouw badkamer, woonkamer of slaapkamer nog sfeer? Bekijk dan snel ons assortiment!


Bestel je unieke woonaccessoires online

In onze winkel kun je onze unieke woonaccessoires met eigen ogen bekijken. Daarnaast kun je de woonaccessoires ook eenvoudig online bestellen. De bezorgkosten bedragen standaard € 5,95. Bij bestellingen vanaf € 100,- is de bezorging gratis. Uiteraard is het ook een optie om de meubels af te halen bij onze winkel.


Vraag ons gerust om advies
Krijg je graag advies bij het uitkiezen van de juiste unieke woonaccessoires? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hechten veel waarde aan een goede klantenservice en denken graag met je mee. Als je een passie voor authentieke items hebt, kunnen wij je vast en zeker helpen. Ook bij vragen over onze producten of over de webshop kun je contact met ons opnemen of langskomen in onze winkel.

Contact
Gijs On World
06 - 17 49 42 40
Woodz Interiors
06 - 17 49 42 40
CB7C1400-FD77-4930-BAD9-F545AF7A6EC6_1_201_a.heic
bottom of page