top of page

Oosterse meubelen: Een moderne oriëntaalse uitstralingOosterse meubelen staan vooral bekend vanwege het kleurgebruik, details en warme uitstraling. Je zult de klassieke Oosterse meubelen interessant vinden.

Wanneer je het hebt over Oosterse meubelen kan dit gaan over meubelen uit het Midden-Oosten of zelfs uit Azië. Vaak denken mensen aan de klassieke look, maar je kunt ook een moderne twist geven aan de Oosterse meubelen die je aanschaft om een warme, moderne uitstraling te krijgen met een duidelijke hint naar Azië.

Want ook in Azië heeft de tijd niet stilgestaan. Inmiddels kun je uit Thailand prachtige oosterse meubelen en woonaccessoires halen om je huis een oosterse, maar moderne uitstraling te geven.

Bijvoorbeeld met de houten olifantenkop aan de muur. Heb je een muur die je graag een warmere uitstraling wilt geven, maar is een schilderij niets voor jou? Dan kan deze olifant de natuur in huis brengen.Oosterse accessoires

Om nog even bij de prachtige dieren te blijven van onze planeet. Je kunt ook krukjes uit Thailand krijgen die de vorm of het gezicht van een aap, giraffe, kikker of schaap hebben.

Wat super leuk is om ze samen met je kind te beschilderen en uniek te maken voor de kinderkamer of kinderspeelhoek.


Het voordeel van oosterse woonaccessoires is dat je hierdoor je inrichting een prachtige oosterse look kunt geven zonder dat al je meubelen uit Thailand hoeven te komen.

Niet alleen olifanten kun je gebruiken om de ruimte een Thaise uitstraling te geven. Zo kun je ook kleine houten beeldjes gebruiken om een tafel, bureau of vensterbank een beetje extra flair te geven.
Wij zijn bijvoorbeeld erg fan van deze houten Thaise eendjes. Deze hebben een schattige, nieuwsgierige en brutale uitstraling wat te leuk is om te laten voor wat het is.Een bank die je hier ergens koopt kan door de oosterse woonaccessoires opeens een hele andere uitstraling krijgen dan wanneer die gecombineerd wordt met typische Nederlandse woonaccessoires.


Oosters water in je huis


Natuurlijk is het eigenlijk gewoon je kraanwater, maar water speelt een belangrijke rol in de oosterse cultuur. Dit zie je ook in de tuinen van Azië.

Om deze werking van water in je huis te krijgen kun je gebruikmaken van Krack Mi, dit is een glazen vaasje op drijfhout. Deze perfecte combinatie kun je vullen met, schelpen, knikkers, zand en een plantje, snoep of dus alleen water.

Als je er water in doet kun je er ook bloemen in laten drijven of in de winter gezelligheid brengen met drijvende kaarsjes.

Op deze manier kun je heerlijk genieten van de rustieke en zuiverende werking die water kan hebben op je interieur en het gevoel die de kamer je dan geeft.

Daarbij kan dit helpen om de vochtbalans in je huis te optimaliseren als je last hebt van een droge lucht in je inrichting.Handgemaakte oosterse meubelen

De meubelen en accessoires bij Gijs on World worden met de hand gemaakt in Thailand. Hierdoor is elk stuk dat je bij ons kunt bestellen uniek en dit garandeert ook een unieke uitstraling van je thuis.

Veel meubelen die wij aanbieden zijn ook van hout gemaakt waardoor je een prachtige warme natuurlijke uitstraling in je woning krijgt. Hout is ook ideaal om een ruimte met bijvoorbeeld een stenen/marmeren (of wat eruitziet als steen/marmer) vloer een warmere uitstraling te geven.


Oosterse meubelen geven je woning een goede vibe

Of je nu oosterse meubelen of alleen oosterse woonaccessoires aanschaft, het helpt in beide gevallen om een prettige sfeer in je woning te creëren.


Daarbij heb je als voordeel bij Gijs on World dat je de lokale bevolking in Thailand echt steunt. Vooral nu het toerisme is ingestort door Corona. Dus kun jij door alle regels nu niet naar Thailand, dan kun je via ons Thailand naar je toe brengen en alsnog de lokale bevolking steunen.


Bekijk hier al onze meubelen uit Thailand en bestel wat je leuk vindt.


Een echte win-win situatie.


Groetjes,

Mireille en Wessel

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page