top of page

Thaise Meubelen: Haal het meest gastvrije land in je huisThaise Meubelen kunnen je woning een leuke Oosterse sfeer geven waarin je je helemaal thuis voelt. Een huis met een warme uitstraling is zeker iets wat je gaat bereiken met Thaise meubelen en accessoires.

In Thailand speelt hout namelijk een belangrijke rol in de inrichting van woningen. Dit kan komen doordat Boeddhisme de grootste religie of levenswijze is voor mensen in Thailand en een van de elementen die van belang is voor deze levenswijze is hout.

Hout brengt namelijk warmte en controleert de aarde.

Je merkt misschien zelf ook wel dat een ruimte met veel hout anders aanvoelt dan een ruimte met veel ijzer. Al is de temperatuur gelijk, een ruimte met hout zal toch warmer aanvoelen dan een ruimte met veel ijzer.

Dat is toch veel fijner om van te genieten wanneer je met je dekentje op de bank geniet van een boek met een lekkere kop koffie of thee. Dat is iets waar wij bij Gijsworld ook ontzettend van kunnen genieten.Thais hout voor extra warmte

Er zijn meerdere Thaise meubelen die voor een extra warme uitstraling in de woning kunnen zorgen. Zo kun je houten bijzettafeltjes gebruiken, en accessoires die de ruimte mooier opsieren. De bijzettafeltjes uit Thailand maken veel gebruik van bomen. Zo kun je een boomschors bijzettafel krijgen of juist een soort disc die is gemaakt van de dwarsdoorsnee van een boom.

Ideaal om dat kopje thee op te zetten of om je boek even aan de kant te leggen.


Daarnaast kun je beelden krijgen van Thais drijfhout of Thaise lianen die kunstig in elkaar gedraaid zijn. Deze zijn ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een groene plant om de natuur extra in huis te halen. Of je nu van kunst houdt of van natuurlijke ruwheid in Thailand kun je het beide in huis halen.Thaise Rijstpotten: Praktisch en mooi


In je huis bewaar je zaken, zoals voeding in je keuken. Een keuken is een plek die belangrijk is voor je leven. Het is immers de plek waar je letterlijk energie van krijgt (door de voeding die je eet). Dan is het ook fijn als je die energie op een positieve manier krijgt.

Bijvoorbeeld om de keuken een warme uitstraling te geven en voeding te bewaren in de mooie kleurrijke Thaise rijstpotten. Deze zijn ondoorzichtig en daardoor ideaal voor het bewaren van rijst, pasta, koekjes, snoepjes, meel en wat je allemaal nog meer wilt bewaren.

Wist je dat ondoorzichtige potten je ook helpen om minder te snoepen? Doordat je de koekjes en snoepjes niet direct ziet, word je ook niet getriggerd om te snoepen. Uit het oog uit het hart. En uit persoonlijke ervaring kunnen we zeggen dat het werkt!


Een Kway gebruiken voor extra sier of als praktisch onderdeel

Een Kway is een onderstel van een buffelwagen die je veel ziet wanneer je in Thailand bent. Dit kun je gebruiken als decoratie aan de muur, maar je kunt het ook praktischer gebruiken.

De Kway kan ook dienen als mechanisme waar je bijvoorbeeld lampen aan hangt boven je eettafel of hoog aan het plafond om iets aan op te hangen.Thaise meubelen zijn mooi en praktisch


Thaise meubelen kun je dus gebruiken als woondecoratie of gebruiken om je huis net even wat praktischer te maken. Super handig!

Daarbij heb je als voordeel bij Gijsworld dat je de lokale bevolking in Thailand echt steunt. Vooral nu het toerisme is ingestort door Corona. Dus kun jij door alle regels nu niet naar Thailand, dan kun je via ons Thailand naar je toe brengen en alsnog de lokale bevolking steunen.

Bekijk hier al onze meubelen uit Thailand en bestel wat je leuk vindt. Een echte win-win situatie.

Groetjes,

Mireille en Wessel.318 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Unknown member
Oct 29, 2020

Wat leuk😉🙏

Like
bottom of page