top of page
handgemaakte unieke woonaccessoires

Gijs haalt de wereld in jouw huis.

Enjoy!

ONS VERHAAL & VISIE

Wij gaan op zoek naar originele en authentieke woon- en interieur accessoires. Dit kan zijn voor zowel huiskamer, badkamer als slaapkamer. Maar ook voor een hotelfoyer, een restaurant of lobby van een bedrijfspand.

We geven de sfeer mee van een werelddeel waar een verhaal, een beleving en een herinnering meegegeven wordt. Dat wat ons raakt geven wij graag in gevoel mee aan een ieder die geeft om natuurlijke en authentieke producten.

 

Met veel passie en plezier zoeken wij die accessoires uit waar wij direct blij van worden, mooie producten die een uniek stukje van de wereld dichterbij brengen.

Contact
Book a place >

Onze inspiratie

Geïnspireerd door onze vader, met zijn liefde en passie voor Thailand en het samen op pad gaan op zoek naar mooie items voor in huis. Het inrichten van onze huizen, met een persoonlijke sfeer en herinnering aan vele werelddelen, bracht ons dichterbij elkaar. Gijs herinnert ons aan deze gedachte en verdient zijn naam aan onze vader, Gijsbertus.

 

Wij gaan op zoek, in het noorden van Thailand, naar originele producten die passen in een warm, stoer en natuurlijk interieur.

Vanuit deze inspiratie breiden we graag onze zoektocht verder uit naar overige werelddelen, en laten ons verder inspireren om jouw interieur te verrijken.

Onze inspiratie bij het opstarten van Gijs begon in Thailand.

Door reizen naar andere landen en inspiratie uit verschillende culturen creëert Gijs een unieke brede collectie.

Met deze bijzondere producten uit diverse landen zorg jij voor een werelds interieur, gewoon bij jou thuis!

authentieke woonaccessoires uit Thailand

In het contact met jou willen wij hetzelfde gevoel van onze passie meegeven. Jij haalt onze passie, maar vooral je eigen herinnering of beleving uit een deel van de wereld in je eigen huis.

En Gijs gaat met liefde voor jou op zoek naar deze beleving!

Wessel & Mireille

bottom of page