top of page

Blaas jouw interieur nieuw leven in.
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Gijs. Mis ons niet! 

Bedankt voor het abonneren!

Bij bestelling bezorging 5,95 en bestelling vanaf 100,- is bezorgen gratis. Afhalen mag uiteraard ook!

Ga jij voor een echt authentiek interieur?

 Een woning waarin jouw persoonlijkheid terug te zien is en waarin je je helemaal thuis voelt. Een unieke inrichting die uitstraalt wie je bent en waar je van houdt. Met producten die je een warm gevoel geven en een betekenis hebben voor jou. Klinkt goed, toch? 

 

Misschien ben je klaar om te kiezen voor accessoires met een verhaal en ben je op zoek naar een natuurlijk interieur dat bij je reislustige persoonlijkheid past. In de ideale wereld zou je namelijk de herinneringen aan je verre reizen tastbaar willen maken en de cultuur uit die landen mee naar huis nemen.

 

Zodat je weer heel even terug kunt denken aan die warme zon, de mooie stranden en het heerlijke eten op jouw favoriete bestemming. Door Gijs on World kan dat!

Wood%2520wall%2520or%2520floor%2520textu

Gijs haalt de WERELD in jouw huis

Webshop voor authentieke woonaccessoires

Waan je

... in je favoriete (vakantie)land met de unieke woonaccessoires van Gijs on World. Gijs neemt je mee op reis en dat gewoon in je eigen woning, restaurant of kantoor. Met accessoires gemaakt van natuurlijke materialen uit de landen die jij een warm hart toedraagt.

 

Van robuust houten meubels uit Thailand tot aan prachtige Aziatische woonaccessoires: Gijs zorgt ervoor dat de cultuur die jij zo koestert gewoon mee naar huis kunt nemen. De puurheid en de liefde die de makers in deze handgemaakte accessoires stoppen, zorgen voor een authentiek interieur die kenmerkend is voor jou.

 

Dus wil je unieke woonaccessoires online kopen?

Dan helpt Gijs je graag verder! 

Grote handgemaakte bamboe wandlamp
Diverse kussens in verschillende kleuren en maten

Onze favorieten & nieuwste collectie

Over Gijs

Ik, Mireille van der Heijden, ben het gezicht achter Gijs on World. Mijn liefde voor unieke interieurs is er altijd al geweest en in 2020 heb ik de spannende stap gezet om van deze passie voor natuurlijke en authentieke woonaccessoires ook mijn werk te maken.

 

De liefde van mijn vader (zijn tweede naam was Gijsbertus) voor het land Thailand, was het begin van een zoektocht naar de perfecte accessoires voor een natuurlijk interieur. Het overbrengen van een cultuur en een uniek verhaal is de missie geworden van Gijs.

 

Maar het blijft niet bij Thailand: Gijs reist de hele wereld over om op zoek te gaan naar nieuwe aanwinsten. 

Woonaccessoires uniek en origineel uit diverse werelddelen
Mireille runt deze unieke winkel met passie voor unieke en authentieke woonaccessoires
IMG_5177.jpeg
Houten en handgemaakte woondecoratie
Woonkussens en kleden

Advies op maat door Gijs?

  • Wanneer je behoefte hebt aan persoonlijk interieur advies, kun je gewoon bellen met Gijs. Gijs helpt je bij het kiezen van accessoires die goed passen bij een natuurlijk en authentiek interieur.

  • Woonaccessoires online kopen kan een hele uitdaging zijn wanneer je niet goed weet wat bij jouw inrichting en persoonlijkheid past.

  • Gelukkig staat Gijs voor je klaar om je daarbij te assisteren. Gijs weet immers precies het verhaal achter de unieke houten meubels en accessoires uit al die verre landen en kan je daarom goed helpen.

  • Tijdens het facetimen laat ik alle producten van Gijs on World aan je zien en geef ik je direct tips hoe ze kunt stijlen in je eigen interieur. 

Gijs reisjournaal

Bekijk Gijs in de winkel Woodz

Fysieke woonwinkel in Rotterdam

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwste collectie, onze aanbiedingen en ontvang je graag inspiratie van Gijs? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en
ontvang 10% korting op je eerste online aankoop.

Bedankt voor de inzending!

Wij houden je graag op de hoogte van onze nieuwtjes!

bottom of page