top of page

Acacia hout meubels

Ben jij op zoek naar prachtige acacia hout meubels voor binnen of buiten? In dat geval ben je van harte welkom in de winkel van Gijs on World, maar je kunt onze meubels ook gewoon online bestellen. De meubels worden met de hand gemaakt van acaciahout uit Thailand. We kunnen de meubels op maat maken en naar wens aanpassen. Al onze houten meubels zijn van acaciahout gemaakt. Dit houttype is erg sterk en heeft een prachtige warme uitstraling. Acacia hout meubels passen dankzij de unieke uitstraling van het hout goed bij vrijwel ieder interieur. Ben je benieuwd naar onze meubels? Bekijk ons assortiment online of kom langs onze sfeervolle winkel in Rotterdam.

HEWA_20210513074_GIJS in W.jpg

Waarom acacia hout meubels uit Thailand?

Wil je een unieke touch aan je interieur geven? Dan is het een goed idee om voor authentieke meubels te kiezen. Onze acacia hout meubels zijn in dit geval een uitstekende keuze. De meubels hebben een unieke uitstraling en kun je niet zomaar in een reguliere winkel kopen. Het zijn echte eyecatchers en helpen je om jouw interieur een warme uitstraling te geven. Acaciahout heeft een warme gloed, een prachtige vlam en natuurlijke kleurschakeringen. Dat maakt de acacia hout meubels niet alleen aantrekkelijk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Al onze meubels zijn ook B2B en Wholesale te verkrijgen. Hiervoor kunnen we speciale afspraken maken. We kunnen onder meer helpen om horecazaken, hotels en kantoren een professionele uitstraling te geven.

Een ruim assortiment acacia hout meubels

Ben jij op zoek naar acacia hout meubels die goed binnen jouw interieur passen? Dan vind je bij Woodz Interiors vast en zeker meubels die aan jouw wensen voldoen. We hebben bijvoorbeeld salontafels op poten of zwenkwielen, maar ook stoere bar- en statafels. Ook vind je in ons assortiment veel krukken en zowel kleine als grote eettafels. De tafelbladen hebben een dikte van 8 tot 10 centimeter en zijn dus zeer robuust. Je kunt nog jarenlang profijt hebben van onze acacia hout meubels.

Uitstekende service

Niet alleen kun je bij Woodz Interiors de mooiste acacia hout meubels bestellen, maar ook bieden we je een uitstekende service. Zo kunnen wij het hout bijvoorbeeld behandelen met een lak of olie. In overleg kunnen we het hout ook een speciale behandeling geven voor buiten. Daarnaast geven we je graag advies om de juiste acacia hout meubels voor jouw interieur te selecteren. Heb jij vragen of krijg je graag advies? Neem dan contact met ons op of kom langs onze winkel.

Contact
Gijs On World
06 - 17 49 42 40
Woodz Interiors
06 - 17 49 42 40
CB7C1400-FD77-4930-BAD9-F545AF7A6EC6_1_201_a.heic
bottom of page